+90(472) 215 98 63 uzemdestek@agri.edu.tr

Sınav Adresi: http://oys.agri.edu.tr/

Sınav Giriş Bilgileri

Kullanıcı Adı: TC Kimlik numarası             Şifre: Öğrenci numarası

1. Hazırlık Sınıfında okuyan öğrencilerimiz  bu sınava girmeyeceklerdir.
  2. Öğretim dili Türkçe olan ön lisans ve lisans programlarına ilk defa kayıt yaptırarak öğrenime başlayan öğrenciler bu sınava girebilir. Sınava girmek isteğe bağlıdır. Sınavdan başarılı olan öğrenciler Güz yarıyılında okutulan Ortak Zorunlu Yabancı Dil I ve Bahar yarıyılında okutulan Ortak Zorunlu Yabancı Dil II derslerinden muaf olurlar.
  3. Sınav saatleri fakülte/yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğrencileri için farklılık göstermektedir.
  4. Sınavdan başarılı olan öğrenci listeleri  web sitesi ana sayfasından ilan edilecektir.

Sınav Saati : 10:00-10:30 arası

Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Eczacılık fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri,

Sınav Saati : 11:00-11:30 arası

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Patnos Sosyal Hizmetler Yüksekokulu, Patnos Meslek Yüksekokulu, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu öğrencileri,

Sınav Saati : 12:00-12:30 arası

İslami İlimler Fakültesi, Doğubayazıt Ahmed-i Hani Meslek Yüksekokulu, Eleşkirt Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu ve Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri

sınava gireceklerdir.

Not: Yabancı Dil (İngilizce) dersinden muaf olan öğrencilerin sınava girmesine gerek yoktur. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.